Obuka za HR Generalist-a

Obuka za HR Generalist-a 2018-04-20T06:37:13+00:00

Obuka za HR Generalist-a

U većini firmi (kompanija) je osoba zaposlena u ljudskim resursima prva koju upoznate (naravno pored portira). Preko nje saznajete dosta o kompaniji, ona Vas ispituje na razgovoru za posao i kasnije obaveštava o mnogim stvarima koje se dešavaju u kompaniji, a važna su Vam kao zaposlenom.

Posao osobe u ljudskim resursima je kompleksan i zahteva poznavanje mnogih oblasti (zakona, psihologije rada, menadžment ljudskih resursa itd.).

Ovom obukom Vas upoznajemo sa svim oblastima rada u sektoru ljudskih resursa i na kraju osposobljavamo za sam rad u sektoru ljudskih resursa. Tokom obuke se služimo teorijskim jedinicama, vežbama, studijama slučaja, igranjem uloga, a sve u cilju lakšeg savladavanja materije.

Za pohađanje obuke je neophodno poznavanje rada na računaru i posedovanje sopstvenog laptopa.

Obuka traje 3 meseca (održava se vikendom po 4 sata). Radi se u manjim grupama, kako bi predavači bili dostupni svima i mogli posvećeno da odgovore na sva pitanja polaznika obuke.

Obuku sa Vama sprovode psiholozi  i stručnjaci u oblasti ljudskih resursa, sa višegodišnjim radnim iskustvom u sektoru ljudskih resursa.

  Radi lakše komunikacije  molimo Vas unesite vaše podatke kako bismo vas kontaktirali i zakazali termin za savetovalište.
Popunite KONTAKT FORMU.
 popuni formu

Adresa

Centar Promena

Valentina Vodnika 23
21000
Novi Sad
tel:064/ 16 15 659

Zakazivanje

Zakazivanje za psihoterapiju (razgovor sa psihologom) svaki dan do 21h.
Radno vreme savetovališta:
ponedeljak – petak od 17h do 21h
vikendom od 11h do 19h
tel:064/ 16 15 659