Radionice

Radionice 2018-04-20T06:48:42+00:00

Radionice

 

Dobrobiti rada u grupi:

1. Zajedništvo a ne usamljenost

  • Osećanje zajedništva koje se formira i postoji u grupi omogućava da se osećate manje usamljeno. Ostali članovi grupe su neka vrsta saboraca u suočavanju sa sobom, problemima i u kreativnom nastojanju samorazvoja.

2. Bez osude

  • U grupi nema osuđivanja i svoja osećanja i razmišljanja možete do kraja slobodno da podelite a da niko ne upire prstom u vas-grupa je mesto gde se članovi međusobno razumeju i prihvataju takvi kakvi jesu, sa svim snagama i slabostima.

3. Smanjenje stresa, anksioznosti i depresije

  • Podrška i dobronamernost grupe osnažuju da se izborimo sa teškim osećanjima. Takođe, grupna interakcija često biva vrlo živa i ispunjena smehom što dodatno rasterećuje napetosti.

4. Bolje razumevanje svoje životne situacije

  • Interakcija sa drugim ljudima u terapijskom radu olakšava nam uviđanje i razumevanje odnosa sa važnim ljudima u našem realnom životu.

5. Dolaženje do konkretnih ideja i postupaka kako unaprediti svoj odnos sa drugima

  • U grupnom radu se mogućnosti i potencijalna rešenja mogu istraživati a prisustvo drugih ljudi olakšava oživljavanje potencijalnih situacija i rešenja.

6. Osećanje bolje kontrole

  • Jasna struktura unutar grupe i otvorenost u komuniciranju daju osećanje jasnosti i razumevanja i unutar nas samih te time i doživljaj boljeg vladanja sopstvenim osećanjima i bitnim odnosima iz realnog života.

Adresa

Centar Promena

Valentina Vodnika 23
21000
Novi Sad
tel:064/ 16 15 659

Zakazivanje

Zakazivanje za psihoterapiju (razgovor sa psihologom) svaki dan do 21h.
Radno vreme savetovališta:
ponedeljak – petak od 17h do 21h
vikendom od 11h do 19h
tel:064/ 16 15 659