Trener asertivnost

Trener asertivnost 2018-04-20T06:45:57+00:00

Trener asertivnost

S obzirom da ste na ovoj strani, sigurno već dosta znate o asertivnosti. Pa, dobrodošli!

Znamo da biti asertivan podrazumeva da iskazujete svoje stavove, želje, mišljenja i uverenja na socijalno prihvatljiv način, tako što ćete reći ono što mislite na direktnan i iskren način, uz poštovanje sagovornika. Poštovati sagovornika podrazumeva da ga ne vređete, ne povisujete ton, ne ulazite u njegov životni prostor. Ovaj oblik komunikacije podrazumeva da ste sa sagovornikom jednaki u komunikaciji po pitanju vrednosti kao ličnosti, bez obzira na sagovornikov pol, nacionalnu pripadnost, boju kože, profesionalne kvalifikacije, položaj u društvu. Vaša prava u komunikaciji su jednaka pravima sagovornika i obrnuto. I još mnogo toga.

Preduslov da pohađate ovaj trening jeste da ste prošli iskustveni trening asertivnosti bilo koje ustanove/agencije i sl. Potrebno je samo da nam pokažete svoje uverenje o prođenih 16h sati rada.

Ukoliko želite da završite ovaj trening, pošaljite nam mail na centarpromena@gmail.com, a mi ćemo Vam poslati detaljnije informacije o temama treninga, mestu održavanja, agendu itd

  Radi lakše komunikacije  molimo Vas unesite vaše podatke kako bismo vas kontaktirali i zakazali termin za savetovalište.
Popunite KONTAKT FORMU.
 popuni formu

Adresa

Centar Promena

Valentina Vodnika 23
21000
Novi Sad
tel:064/ 16 15 659

Zakazivanje

Zakazivanje za psihoterapiju (razgovor sa psihologom) svaki dan do 21h.
Radno vreme savetovališta:
ponedeljak – petak od 17h do 21h
vikendom od 11h do 19h
tel:064/ 16 15 659